E premte 30

10.00 – 10.20h – Hapja e takimit GjakovaBasel 2015
10.20 – 11.30h – Kosova si destinacion

Oferta turistike dhe trashëgimia kulturore, agjensi turistike dhe oferta turistike në Kosovë

11.30 – 12.40h – Rinia, sporti dhe edukimi

Bashkëpunimet dhe projektet shkëmbimore mes Kosovës e Zvicrës në këto fusha: shkollat, studimet, integrimi dhe sporti

12.40 – 14.00h – Kosova si destinacion

Oferta turistike dhe trashëgimia kulturore, agjensi turistike dhe oferta turistike në Kosovë

14.00 – 15.40h – Angazhimi i Zvicrës në Kosovë

Përfaqësues dhe programe ne nivel federal, kantone dhe komuna, OJQ private

Përfaqësuesit prezentohen dhe diskutojnë në panel rreth përvojave të tyre dhe bashkëpunimeve

15.40 – 17.00h – Rinia, sporti dhe edukimi

Bashkëpunimet dhe projektet shkëmbimore mes Kosovës e Zvicrës në këto fusha: shkollat, studimet, integrimi dhe sporti

17.00 – 19.00h – Prodhime nga Kosova për tregun zviceran

Verë, birrë, ujë mineral, dhe specialitete nga te dy kuzhinat, prodhime, recepte dhe degustime

18.00 – 19.00h – Pikëtakimi ” Kultura”

Krijues të muzikës, të teatrit, të artit, dizajnerë dhe arkitektë

19.00 – 21.00h – Music Session

Koncerte, Jamm Session, muzikë nga Kosova, muzikë popullore, Jazz, etj.

Mysafirë special nga Zvicra dhe Kosova

21.00 – 22.30h – Shërbime nga bari

E shtunë 31

10.00 – 10.30h – E rezervuar

10.30 – 12.30h – Partneritetet dhe bashkëpunimet në fushat e IT-së

Ndërmarrje nga fusha e IT-së shpalosin ofertat e tyre për klientët zviceranë

Ndërmarrje shërbyese dhe të IT-së kërkojnë partnerë bashkëpunimi në Kosovë

12.30 – 13.40h – Kosova – destinacion turistik

Oferta turistike dhe trashëgimia kulturore, agjensitë zvicerane dhe ofertat turistike në Kosovë

13.40 – 14.50h – Rinia, sporti dhe edukimi

Bashkëpunime dhe projekte Kosovë- Zvicër në këto fusha: shkollat, studimet, integrimet dhe sporti

14.50 – 16.00h – Angazhimi i Zvicrës në Kosovë

Përfaqësues dhe programe ne nivel federal, kantone dhe komuna, OJQ private

16.00 – 17.10h – 7 vëllezër, 7 motra, një familje kosovare nëpër botë

Prezentimi i librit/ lexim:  Elisabeth Kaestli (Autore), Martin Zingg (Moderator)

Shitje e librit

17.10 – 17.30h – Perfundimi i takimit

17.30 – 18.00h – Vizitë me guidë në Gundeldingerfeld

18.00 – 19.30h – “Freunde GjakovaBasel Apéro”

19.30 – 20.00h – Vizitë me guidë në Gundeldingerfeld

20.00 – 22.30h – Mbremja Gala me program

22.30 – 24.00h – Mbarimi i Gala mbrëmjes